25 december 2021

Kandidatenlijst StadsBelang 2022-2026

21-12-2021 is de definitieve kandidatenlijst van Stadsbelang vastgesteld tijdens de laatste ledenvergadering van dit jaar. Op een democratische wijze, zoals eerder dit jaar is afgesproken met de leden van Stadsbelang volgens een kaderstellend advies, is de kandidatenlijst en de volgorde van de kandidatenlijst unaniem door alle leden aangenomen.

“AAN DE SLAG MET GORINCHEM”

 

De sollicitatiecommissie is ondersteund door Gemma Biesheuvel als externe en onafhankelijke adviseur. Het bestuur en leden hebben dit advies één op één overgenomen.

De 9 leden met serieuze ambities zijn unaniem akkoord gegaan met hun eigen volgorde. Dat was een voorwaarde van de partij om de lijst onvoorwaardelijk over te nemen. Ongeacht de positie op de kieslijst, zullen de kandidaten als één team optrekken.

 

1. Dicky Van Veen, lijsttrekker

2. Willemijn Paans

3. Johan Klein

4. Dennis van Gammeren

5. Gulsen Metz

6. Tjark Scholsberg

7. Jacques Roeland

8. Aranka Eissens

9. Martin Hille

10. Abbas Yildiz

 

Voorzitter Fatih Polatli is trots op het nieuwe team van Stadsbelang. “De weg die we zijn ingeslagen om te verjongen, verbreden en echte Gorkumse volksvertegenwoordigers die middenin de Gorcumse samenleving staan, te betrekken bij ons team is meer dan geslaagd.”

“Met dit goed samenwerkende team staan wij weer helemaal voor Gorinchem en de Gorcummer en niets anders. Op deze manier willen wij ons nog meer inzetten voor onze stad. Wij gaan nog meer terug naar de aanpak van Hannie Hania, te weten; eerlijk, recht door zee, met gezond Gorcums verstand en voor iedereen bereikbaar,” zegt Polatli trots.

Jacques Roeland en Johan Klein zullen de ervaring en dossiers van 2018/2022 in de nieuwe periode met de fractie delen en de nieuwe teamleden begeleiden.