Gerard van der Lee


Raadslid:

Wie is Gerard van der Lee?

Ik ben Gerard van der Lee geboren in Gorinchem.
Na de lagere school heb ik de ULO doorlopen op de Maria school.
Vanaf mijn 16e ben ik gaan werken op een laboratorium in Hoornaar, ik volgde tevens een cursus laborant.

Toen mijn dienstplicht naderde heb ik gekozen voor marinier, heb ik altijd gewild.
Ik houd erg van discipline en orde, en dat wordt je daar wel geleerd.
Als muzikant heb ik samen met een onderdeel van de marinierskapel de laatste trip van HR.MS de Ruyter meegemaakt.
Na mijn diensttijd ben ik een cursus magazijnmeester gaan volgen, en ben toen bij div. bedrijven aan de slag gegaan, orde, en netheid dat was mijn ding.

Ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in de politiek.
Ik heb dan ook veel ervaring opgedaan in OR werkzaamheden, almede plaats genomen in de SER. Mijn hobby is muziek, vanaf mijn 4e ben ik begonnen met blokfluit maar al heel gouw had ik al een klarinet in mijn handen. Vanaf die tijd ben ik privé lessen gaan volgen en koos voor een klassieke opleiding. Ik ben in de voetsporen van mijn opa en vader verder gegaan, en ook ik band een eigen band gevormd.

Wat is je binding met de stad?

Gorinchem is mijn stad, mijn leefomgeving waar ik heel graag woon en werk. Mijn opa is ereburger van de stad, mijn vader heeft de erepenning van de stad, allemaal echte Gorkummers. Samen met mijn gezin pachten wij een prachtig pand “BOULEVARD” buiten de waterpoort. Een mooier plek hebben wij ons niet kunnen wensen.

Waar loop je persoonlijk warm voor?
Waar sta je voor in de gemeenteraad?

Als fractie assistent volgde ik alle vergaderingen op de voet, zo kon ik een steentje bijdragen. Mijn grootte voorbeeld is Mevr. Hania mijn mentor, van haar heb ik heel veel geleerd en toegepast.
Mijn volgende wens was raadslid worden, zodat ik kon bijdragen aan de doelen die wij volgen in ons beleid.
Ik wil de Gorkummer vertegenwoordigen in de raad, zorgen voor veiligheid en ouderenzorg , bereikbaarheid. Ook zorgen voor de zorg die bij u past.
Ik ben trots op Stadsbelang, al 47 jaar een begrip in Gorinchem als lokale partij. Daar wil ik bij horen en meewerken om onze stad te promoten.

Meer Kandidaten StadsBelang raadsperiode 2022-2026