2 maart 2018

Speerpunten alle 12 even sterk

De afgelopen weken werd er al reikhalzend naar uit gekeken. Waar zijn de speerpunten van Stadsbelang Gorinchem? De onderwerpen, waaraan op dit moment het meeste belang wordt gehecht zijn een “samenvatting” van het verkiezingsprogramma. Wij hebben ons verkiezingsprogramma ingericht naar de 11 ambities, zoals die door inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen, regio en gemeente op 10 oktober 2017 in de “Visie van de Stad” aan de gemeenteraad zijn aangeboden. Speerpunten zijn dus geen loze kreten, maar hebben een verband met de inhoud van ons programma.

Als men in het kort een overzicht wil hebben, kijk dan naar de speerpunten. Onder de speerpunten kunt u meer lezen in de ambities HOE Stadsbelang dat in haar verkiezingsprogramma heeft verwoord. Maar men kan natuurlijk ook het volledige verkiezingsprogramma lezen.

Wij rekenen erop, dat u zich herkent in ons programma en op 21 maart op ons wilt stemmen. Onze kandidaten zijn ter zake kundig en gemotiveerd om uw belangen als geen ander te behartigen. Zij zorgen ervoor, dat ook de komende raadsperiode uw stem op Stadsbelang niet verloren gaat.

[Klik hier] voor de speerpunten.

[Klik hier] voor het verkiezingsprogramma.