De Stad zoekt jou!

Politiek Talent gezocht!

Woon jij in de gemeente Gorinchem en ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan bij ons aan.

Als kandidaat-raadslid, vrijwilliger of gewoon lid. 

Stadsbelang Gorinchem is de grootste partij van Gorinchem en wij gaan voor een overtuigende overwinning op 22 maart 2022.

Om de volgende stap te kunnen zetten voor een nog mooier en beter Gorinchem zijn wij steeds op zoek naar betrokken en gedreven Gorcumers die middenin de Gorcumse samenleving staan.

Als kandidaat-raadslid voor Stadsbelang Gorinchem sta je midden in de samenleving, weet je mensen te verbinden, ben je geïnteresseerd in de politiek, maar heb je vooral het beste voor met Gorinchem en de Gorcumers en wil je positief bijdragen aan een prettig stad voor iedereen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mail dan naar:

bestuur@stadsbelanggorinchem.nl en we nemen snel contact met je op.


Waarom Stadsbelang Gorinchem?

Stadsbelang Gorinchem hoort tot één van de oudste lokale partijen van Nederland zonder bemoeienis vanuit Den Haag. Op deze manier kunnen wij ons partijprogramma helemaal op onze stad aanpassen en de meest gepaste besluiten nemen voor Gorinchem.

Leden van Stadsbelang Gorinchem hebben een stem en directe invloed op het kiezen van de lijsttrekker, wethouder en de inhoud van het verkiezingsprogramma. Wij bieden een groot lokaal netwerk, gedegen opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen Stadsbelang.

 

Waarom zoeken wij naar kandidaat-raadsleden?

Wij zijn een lokale partij die zich door wil blijven ontwikkelen. De werving van nieuwe betrokken Stadsgenoten is van groot belang om een gezonde en frisse blik op Gorinchem te blijven houden. Binnen een gezonde partij is doorstroom van nieuwe leden erg belangrijk.