Jacques Roeland

Raadslid:

Wie is Jacques Roeland?

Ik ben een geboren en getogen Gorcumer. Opgegroeid in de Haarwijk. Na de HBS heb ik de Pedagogische Academie en de opleiding tot docent lichamelijke oefening gedaan. Hierna heb ik, met veel plezier, als (vak)leerkracht op verschillende basisscholen in Gorinchem gewerkt. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen.

Wat is je binding met de stad?

Ik vind Gorinchem een prachtige stad. Uniek gelegen aan de rivier de Merwede met zijn levendige Lingehaven. Ik ben hier geboren en getogen en het is hier aangenaam vertoeven.

Waarom kiezen voor Stadsbelang?

Stadsbelang is de lokale partij die het best voor alle belangen van de stad, zonder bemoeienis uit “Den Haag”, kan opkomen. Stadsbelang streeft naar een stad met een goed vestigingsklimaat waar het prettig en veilig werken, wonen en recreëren is en blijft. Daartoe wil stadsbelang initiatieven nemen om samen met andere constructief ingestelde partijen de stad bruisend en leefbaar te houden en te maken. Met uw stem op stadsbelang kunnen wij daaraan een belangrijke bijdrage leveren.

Waar loop je persoonlijk warm voor. Waar sta je voor als je in de gemeenteraad komt?

Als kandidaat van Stadsbelang zal ik mij optimaal inzetten om ons weloverwogen verkiezingsprogramma tot uitvoering te brengen. Uw stem op onze stadspartij is daarbij van cruciaal belang!